Links en meer


RouwHulp

voor kinderen en jongeren in rouwPersoonlijke website Paul Boelen. De site biedt informatie over wetenschappelijk onderzoek naar rouw en verliesverwerking.


Persoonlijke website Mariken Spuij. De site biedt informatie over wetenschappelijk onderzoek naar rouw en verliesverwerking bij kinderen en jongeren.


Persoonlijke website Jos de Keijser (Hoogleraar Klinische Psychologie Rijks Universiteit Groningen). Informatie over wetenschappelijk onderzoek naar gevolgen van moord en suïcide.


Informatie over het herstel na een traumatische gebeurtenis (Engelstalig).Achter de Regenboog is er voor ouders/verzorgers en kinderen, maar ook voor leerkrachten, hulpverleners en andere belangstellenden. Men kan er terecht voor steun en raad voor, tijdens en na het overlijden.Kind en Rouw heeft tot doel om voorlichting te geven aan kinderen en ouders als er een familielid of belangrijke ander is overleden.De Landelijke Steunpunt Rouw (LSR)is een centraal punt waar iedereen terecht kan voor informatie, publicaties en voorlichting over rouw. Ook kan op verzoek doorverwezen worden naar diverse vormen van rouwzorg.


Website met algemene en uiteenlopende informatie over rouw en verliesverwerking.U vindt hier een groot aantal links naar uiteenlopende sites over rouw en verliesverwerking.

U vindt hier informatie over de behandelmogelijkheden voor nabestaanden van moord.


TOPP-zorg is een kleinschalige groepspraktijk in Driebergen waar RouwHulp aangeboden wordt


Lees hier ondermeer over rouw (hoe vertel ik mijn kinderen dat opa of oma is overleden)

Contact: info@rouwhulp.nl 0343-769154Copyright © All Rights Reserved